Houten huis bouwen

Houten huis  bouwenHouten huis bouwen – Ramen en deuren

Houten huis bouwen – Ramen en deuren zijn er in vele variaties. Wij leveren een standaard aan ramen en deuren. Doch verzoek kunnen deze gewijzigd worden in andere uitvoeringen.

Houten huis  bouwenCentrale verwarming in loghuizen en houten chalets

Houten huis bouwen – U kunt kiezen om in de kamers radiatoren te plaatsen. Ook is het mogelijk om te werken middels convectieputten. Maar ook kunnen wij voorzien in vloerverwarming. Zowel op de begane grond als in de verdiepingsvloeren.

Daarbij kunt u ook kiezen voor een WTW-installatie. (warmte-terug-win). Hierbij kunt u nog voordeliger omgaan met uw energieverbruik.

Houten huis  bouwenBadkamer-douche-toilet in uw loghuis of houten chalet

Houten huis bouwen – Een badkamer in een loghuis hoeft niet volledig betegeld te worden. Het volstaat om de vloer te voorzien van tegels met een lage rand bij de muren. U kunt uw bad inbouwen in houten logs. Zodoende wordt het weer een geheel met de muren. Uiteraard kunt u ook een douchecel plaatsen als u dat wenst. Daarbij kunt u ook kiezen voor een vloerverwarming. Ook kunt u de toiletruimte aan ons uitbesteden.

Keuken in uw loghuis of houten chalet

Houten huis bouwen – U kunt zover gaan dat wij ook voor u de keuken aanleveren en inbouwen. Uiteraard kiest u zelf een passende keuken maar kunnen deze voor u geheel plaatsen en afmonteren. Maar ook hier geldt: alleen in Nederland