Dak en dakbeschot van uw loghuis, houten chalet of blokhut/tuinhuis

Houten huis bouwen – Het dak van uw loghuis, houten chalet of tuinhuis wordt door ons standaard niet belegd. U kunt dat wel door ons laten uitvoeren indien gewenst. Wel is het dakbeschot geïsoleerd en kunt u er op leggen wat u wenst. Dakpannen of leien of andere vormen van dakbedekking. Het dak wordt standaard geïsoleerd en afgetimmerd.

Houten  huis bouwenLakken van uw loghuis, houten chalet of blokhut/tuinhuis

Houten huis bouwen – Op onderstaande foto’s kunt u het verschil zien tussen gelakt en ongelakt hout.

Houten huis  bouwenMontagetijd van een loghuis, houten chalet of blokhut/tuinhuis.

Houten huis bouwen – Een loghuis heeft u op de bouwplaats zeer snel staan. Een huis van +/- 600m^3 kan in +/- 15 werkdagen opgebouwd worden. Een houten chalet van 70m2 in een dag of 6 en een blokhut/tuinhuis van 15m2 in 2-3 dagen.

Houten  huis bouwenHouten huis bouwen – Krimp

Houten huis bouwen – U hoeft zelf geen rekening te houden met krimp. Hiermee wordt tijdens de bouw rekening mee gehouden. Een loghuis, houten chalet of blokhut/tuinhuis krimpt in elkaar. Het gewicht van de balken die op elkaar rusten zorgt ervoor dat het huis in feite lager wordt. Daarbij wordt de afdichting geoptimaliseerd. De balken zakken door de druk haast naadloos in elkaar. Dit proces van krimping duurt gemiddeld een jaar of 3.

Houten  huis bouwenHouten huis bouwen – Seizoenen

Houten huis bouwen – De opbouw van een loghuis, houten chalet of blokhut/tuinhuis kan het gehele jaar door plaatsvinden. Zomer en winter. U bent daarin niet gebonden.

Houten huis bouwen – Bouwplaats

Houten huis bouwen – Het is belangrijk dat de bouwplaats toegankelijk is voor transportmiddelen. Het loghuis, houten chalet of blokhut/tuinhuis wordt vanaf de fabriek getransporteerd door een aantal vrachtwagens afhankelijk van de grote van het project. Ook tijdens de opbouw dient er een hijskraan op de bouwplaats te kunnen komen.

Houten huis bouwen – Samenvattend

Houten huis bouwen – Mocht u plannen hebben voor een nieuwbouw van een loghuis of houten chalet op een camping of een blokhut/tuinhuis of een andersoortig ontwerp dan hopen wij u met bovenstaande uiteenzetting voldoende te hebben geïnformeerd om dit als zeer reële optie te bezien. U hebt dan een uniek project in uw bezit. Graag komen wij dan met u in contact voor een verdere uitwerking en realisering van uw wensen en ideeën en om deze tot uitvoering te brengen.

Houten huis bouwen ChaletsTuinhuizenTuinmeubelen