Interieur

Interieur houtbouw

 Houtskeletbouw interieur

Niet alleen de buitenzijde maar zeker ook de binnenzijde van een houten woning is belangrijk. De buitenkant is een belangrijk onderdeel vanwege de uitstraling. De binnenzijde is nog belangrijker omdat dat de ruimte is waar u verblijft. Ook hier geldt dat er weer vele mogelijkheden zijn die ieder hun eigen uitstraling hebben. de foto’s geven u een impressie van de stijlen en hun uitstraling

interieur-intwd01 In een woonkamer kiest men vaak voor een tegelvloer icm vloerverwarming. Het plafond is bij deze woning voorzien van houten balken in het zicht en de wanden zijn in hout uitgevoerd waarbij de ramen en kozijnen een andere kleur hebben.

Ook deze houten woning is voorzien van een tegelvloer maar zonder vloerverwarming en is er gebruikt gemaakt van een radiator. Het plafond is ook hier in houtafwerking uitgevoerd met de balken  in het zicht.

 interieur-intwd02

 Bij deze woning in houtskeletbouw is de badkamer ook voorzien van houten wanden en een houten dakconstructie met de balken in het zicht. Icm met een bruine tegel en het sanitair is dit een prachtig en sfeervol geheel geworden. De douche die hier niet op de foto staat is voorzien van een afzuiging zodat de badkamer niet te vochtig wordt.

 interieur-intwd03

Houtstapelbouw Interieur

Bij houtstapelbouw met ronde logs, handcrafted logs, kunt u bijvoorbeeld kiezen om de wanden onbehandeld te laten of deze wel te beitsen en te lakken. De foto’s hieronder tonen een tweetal chalets in houtstapelbouw met ronde logs, handcrafted,  en geven u een goed beeld van de mogelijkheden en kleuren. Omdat plaatjes meer zeggen dan duizend woorden…

interieur-intwd04interieur-intwd05
interieur-intwd06interieur-intwd07

Voor diverse 3D animaties van diverse interieurstijlen kunt u ook kijken bij de video’s.