Mogelijkheden voor uw loghuis, houten chalet of blokhutten/tuinhuis

Houten huis bouwen – Heeft u nieuwbouwplannen met betrekking tot een woonhuis dan heeft u een aantal mogelijkheden. U kunt een stenen huis plaatsen met al zijn voor- en nadelen maar u kunt ook kiezen voor iets aparts. Om de kosten hoeft u dat niet te laten. Het bouwen van een loghuis is niet perse duurder dan het bouwen in steen. U kunt het natuurlijk zo duur maken als u zelf wilt maar dat geldt voor elk type huis. Toch zitten er aan loghuizen genoeg voordelen die voor u gunstig kunnen uitpakken.

Bent u in het bezit van een camping of park en zijn er huisjes aan vervanging toe dan is een houten chalet van logs wel degelijk een optie. U hebt in dat geval de uitstraling mee. Deze is ongeëvenaard. Met dergelijke houten chalets geeft u daarbij ook uw camping een aparte en sfeervolle uitstraling die door uw bezoekers zeker zullen worden gewaardeerd. Ook uw informatiecentrum kunt u bijv in deze stijl van houtstapelbouw opzetten.

Ook is het mogelijk om een restaurant of buurthuis te realiseren dat opgebouwd is van logs. De uitstraling en sfeer zijn niet te evenaren.

Als u de ruimte heeft om een blokhut/tuinhuis te plaatsen van enige omvang dan kunt u ook overwegen om een tuinhuis te nemen dat opgebouwd is van logs. In een dergelijk houten blokhut/tuinhuis kunt u zomer en winter goed toeven. In de meeste gevallen zijn de blokhutten/tuinhuizen voorzien van een terras. U kunt dus sfeervol buiten zitten. Het verhoogt de natuurlijke uitstraling van uw tuin.